kivij%C3%A4%C3%A420141022_144503.jpg


On ollut ihanaa taas huomata, miten elämästä löytyy iloisia ja onnellisia asioita, tapahtumia, jotka saavat innostumaan uudesta. Niihin tuntuu hyvältä tarttua, kun ne ovat asioita, jotka sopivat itselle ja omaan elämän ja ajatusmaailmaan. Ihan uusiakin juttuja haluan rohkaista kokeilemaan.

Olen käynyt kuuntelemassa ja kokemassa hyvän luennon kehosta ja tunteista, Keho kertoo- oli hienoja vinkkejä ja kokemuksia antava luento. Harjoitteet olivat ihanan rentouttavia ja niiden avulla voi oppia työstämään kaikenlaisia tunteita.

Kävin myös satuhierontaohjaajakoulutuksessa. Pääsen ohjaamaan ihanaa läsnäolevaa kosketusta ja satuhierontatarinoita sekä antamaan voimaannuttavia kokemuksia. Kosketuksella ja toisen läsnäolevalla huomioimisella on suuria vaikutuksia elämään. Omassa työssäni olen nähnyt satuhieronnan voiman. Ja mikä tärkeintä, lapset pitävät siitä paljon. Sen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu lapsiin. Kenelle tahansa meistä se on... moni sanoo "Ihanaa!" tai "Olipa hyvän tuntoista." 

Satuhierontaohjaajakoulutuksessa sain paljon ihania kokemuksia. Itse satuhierontahieronta on aina ihanaa! Mieleeni jäi myös hyvin ryhmätyöt ja pieni "retki" puistossa, jonka keskellä opiskelupaikkamme sijaitsi. Pienen ulkoilun aikana löysin puistosta paljon ihania aheita runoille ja satuhierontatarinoille. Niistä voi tulla tänne joskus joitakin.

Innostukaa ja onnistukaa! Löytäkää ihmetyksen aiheita ja mahdollisuuksia oppia uutta!